ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πρωτοπορεί και δημιουργεί το ΕΠΑ.Λ Καινουργίου-Συνέντευξη στον ΑέραFm με την Διευθύντρια κα.Β.Μουρατίδου (ηχητικό)


Με το σύνθημα "Drone-άρουμε και δημιουργούμε" οι μαθητές  του ΕΠΑ.Λ Καινουργίου συμμετέχουν  στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων η διευθύντρια του σχολείου κ.Βασιλική Μουρατίδου στον ΑέραFm 99,50 και στο Νότη Ρεντίφη.

Όπως είπε η κα.Μουρατίδου η συγκεκριμένη δράση συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα "Μια νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ" στο οποίο για πρώτη φορά συμμετέχει το ΕΠΑ.Λ Καινουργίου ,μαζί με δύο ακόμη υποδράσεις, σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής,όπως ο Σ.Ε.A. Καινουργίου η "Χρυσοχερία" και η Αρχαιολογική Εταιρεία Θεστιέων.

Με σκοπό την προβολή της περιοχής και με την χρήση drone  ,οι μαθητές δημιούργησαν έναν μικρό τουριστικό οδηγό με βίντεο και αεροφωτογραφίες, ο οποίος θα παρουσιαστεί στα μέσα Απριλίου.

Αναφερόμενη στη λειτουργία του σχολείου τόνισε ότι υλοποιούνται επιπλέον  δράσεις και υποστηρικτικά προγράμματα για τους μαθητές ,στο σχολείο φοιτούν μαθητές και από το Αγρίνιο,υπάρχουν τρεις συνολικά ειδικότητες ,ενώ το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του σχολείου που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις ξεπερνάει το 80%.

πηγή:aeranews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια