ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Έτσι θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στο Αγρίνιο μέχρι 29-5-2021




Σε συμμόρφωση με τις κρατικές οδηγίες και τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID19, παραθέτουμε κατωτέρω πίνακες δραστηριοποιούμενων στις λαϊκές αγορές του Δήμου Αγρινίου από τη Δευτέρα 24/5/2021 έως και το Σάββατο 29/5/2021, και επισημαίνουμε τα εξής:
  1. Στους αναρτημένους πίνακες περιλαμβάνονται μόνο όσοι πωλητές κατέχουν την παρούσα στιγμή θεωρημένες – ανανεωμένες άδειες.
  2. Στις λαϊκές αγορές δεν θα προσέλθει ούτε θα γίνει δεκτός κανένας πωλητής, που δεν περιλαμβάνεται στους πίνακες, πλην αυτών που θα θεωρήσουν την άδειά τους κατά τη διάρκεια ισχύος των πινάκων και κατόπιν έγγραφης έγκρισης από την αρμόδια υπηρεσία.
  3. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται αυστηρά σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό - ελεύθερο από αντικείμενα.
  4. Όλοι οι πωλητές υποχρεούνται να τηρούν τα μέτρα των πάγκων που προβλέπονται ανάλογα με τα είδη των εμπορευμάτων που πωλούν, να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο υποχρεωτικά, μάσκα και γάντια μιας χρήσης.
  5. Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.
  6. Οι προσερχόμενοι στη λαϊκή αγορά καταναλωτές οφείλουν να μην συνωστίζονται και να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής που ισχύουν σε όλες τις συναλλαγές (τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας, γαντιών, κλπ).
  7. Όλοι οι συμμετέχοντες (πωλητές και καταναλωτές), θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις συστάσεις – παρατηρήσεις των εποπτών των λαϊκών αγορών και των λοιπών ελεγκτικών οργάνων.

Δείτε τους πίνακες ΕΔΩ:

ΔΕΥΤΕΡΑ 24-5-2021

ΤΡΙΤΗ 25-5-2021

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-5-2021

ΠΕΜΠΤΗ 27-5-2021

ΣΑΒΒΑΤΟ 29-5-2021


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια