ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

(ηχητικό) Λεωνίδας Μάττας: «Στο 90% η μείωση του τζίρου των Ταξί στο Αγρίνιο μέσα στην πανδημία»

Στις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας  του κορωνοϊού στον κλάδο των ταξί αναφέρεται σε συνέντευξη στον Ρ/Σ ΑέραςFm 99,50 και στους Νίκο Αγγελόπουλο και Νότη Ρεντίφη ,ο Λεωνίδας Μάττας, μέλος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, πρώην πρόεδρος Ιδιοκτητών Ταξί Αγρινίου.

Ο κ. Μάττας επισημαίνει ότι το έργο των ταξί έχει συρρικνωθεί έως 90%, υποστηρίζοντας ότι η χρονιά θα είναι εξίσου δύσκολη για τον κλάδο του ,ενώ από πέρυσι τον Απρίλιο που δόθηκε η οικονομική ενίσχυση των 800 ευρώ σε οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί δεν δόθηκε καμία άλλη οικονομική ενίσχυση από την πολιτεία πλην των επιστρεπτέων προκαταβολών που έλαβε περίπου το 50% των συναδέλφων του.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις με ταξί , από 24 Μαΐου 2021 επιτρέπονται 3 επιβάτες πέραν του οδηγού με υποχρεωτική χρήση μάσκας,εκτός αν πρόκειται για οικογένεια όπου μπορούν να επιβιβαστούν όλα τα μέλη.

Κλείνοντας, έδωσε συγχαρητήρια στους συναδέλφους του για την τήρηση των μέτρων και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Μάττα

πηγή:aerasnews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια