ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

(ηχητικό) Κ. Καλαντζής στον AerasFm 99,50 για έξαρση πανδημίας: “Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και το Αγρίνιο είναι κοντά στην κόκκινη γραμμή”

Τον κώδωνα του κινδύνου για την έξαρση της πανδημίας τις τελευταίες ημέρες και στην περιοχή του Αγρινίου, έκρουσε ο αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής, μιλώντας το Σάββατο, στον «ΑΕΡΑ FM 99.5» και στους Νίκο Αγγελόπουλο και Νότη Ρεντίφη.

Σύμφωνα με τον κ. Καλαντζή τα κρούσματα που καταγράφονται είναι πάρα πολλά και για το λόγο αυτό θα εντατικοποιηθούν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε όλο το δήμο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στις τοπικές Αρχές για αυστηρότερη επιτήρηση των μέτρων.

Σημείωσε εν τω μεταξύ ότι στις περισσότερες εκκλησίες κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας δεν τηρήθηκαν τα μέτρα και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ με τις γνωστές συνέπειες.


“Είμαστε και εμείς πολύ κοντά στην κόκκινη γραμμή. Είναι πάρα πολλά τα κρούσματα στην περιοχή. Ο κόσμος είναι αλήθεια ότι θέλει να εκτονωθεί. Η εκτόνωση αυτή όμως φέρνει την καταστροφή και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί το επόμενο διάστημα. 

Τα τεστ που γίνονται είναι πάρα πολλά. 

Ο δήμος Αγρινίου έχει πολύ καλή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τεστ γίνονται παντού και θα γίνουν και την ερχόμενη εβδομάδα. Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός ότι είναι τόσα πολλά τα περιστατικά βλέπω ότι δεν υπάρχει κανένα «μάζεμα» από κανέναν. 

Δεν μπορείς από το πρωί να κυκλοφορείς στο Αγρίνιο χωρίς λόγο και χωρίς μάσκα. Τα πράγματα βέβαια προσεχώς θα πάνε καλύτερα λόγω της πορείας των εμβολιασμών αλλά μέχρι να φτάσουμε στο σημείο αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν φτάνει όμως μόνο η ατομική ευθύνη. 

Στο Αγρίνιο επίσης δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα του ΕΟΔΥ από τις περισσότερες εκκλησίες και φτάσαμε σε σημείο να χλευάζονται πιστοί που φορούσαν μάσκες. Σοφά ωστόσο ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς απαγόρευσε το φετινό προσκύνημα στην Αγία Ελεούσα. Τα προβλήματα που θα προέκυπταν τις επόμενες ημέρες θα ήταν πολλά από την συρροή του κόσμου” ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Αγρινίου.

πηγή:aerasnews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια