ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Δημοπρατήθηκε η αντικατάσταση τμημάτων αγωγών ύδρευσης σε Μακρυνεία, Στράτο, και Άγιο Κων/νο


 Δημοπρατήθηκε την Παρασκευή 21 Μαΐου το έργο : «Αντικατάσταση τμήματος κεντρικού αγωγού υδροδότησης Μακρυνείας και τμημάτων αγωγών Δ.Ε. Στράτου και Αγίου Κωνσταντίνου – Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων τηλεμετρίας δικτύου ύδρευσης», προϋπολογισμού 1.780.000,00€ .

Ένα σημαντικό έργο που δίνει λύση στην υδροδότηση τριών περιοχών, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου : «Με το έργο αυτό θα αντικατασταθεί τμήμα του κεντρικού αγωγού υδροδότησης της Μακρυνείας, το οποίο παρουσιάζει συχνά βλάβες και μεγάλες διαρροές. Θα αντικατασταθεί το κλάδος τροφοδοσίας της κεντρικής δεξαμενής του Αγ. Κων/νου καθώς και ο κλάδος τροφοδοσίας της Δ.Ε. Στράτου, οι οποίοι παρουσιάζουν συχνά βλάβες με αποτέλεσμα να γίνεται διακοπή υδροδότησης των συγκεκριμένων περιοχών».

Το συνολικό μήκος κατασκευής των νέων δικτύων θα ανέλθει σε 5.730 μέτρα ενώ με το συγκεκριμένο έργο θα κατασκευαστεί δίκτυο τηλεμετρίας και τηλεπαρακολούθησης σε 17 δεξαμενές του δικτύου ύδρευσης εξασφαλίζοντας καλύτερο έλεγχο και περιορισμό των διαρροών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια