ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά για την ενίσχυση σε εποπτικό υλικό

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου εκφράζει τα συναισθήματα χαράς και τις ευχαριστίες της στο Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά Για Την Προσχολική Αγωγή  το οποίο μετά από αίτημα στις 05/03/21 για ενίσχυση εποπτικού υλικού της Πρώιμης Θεραπευτικής και Εκπαιδευτικής Παρέμβασης, ανταποκρίθηκε θετικά και αποφάσισε να προβεί σε χορηγία.  

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή σε έκτακτη συνεδρίασή της στις 14/05/2021-Νο 114 προέβη στην αποδοχή της δωρεάς.  

Το υλικό που αγοράστηκε θα βοηθήσει τους ειδικούς νηπιαγωγούς στο έργο τους, δίνοντας τη δυνατότητα στα Γενναία Παιδιά να δημιουργήσουν τις κατάλληλες βάσεις για την εκπαίδευσή τους και την ανάπτυξή τους ώστε να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής». 

Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε το  Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά Για Την Προσχολική Αγωγή που με τη γενναία του χορηγία ενίσχυσε το τμήμα της Πρώιμης Παρέμβασης της οποίας κύριος στόχος είναι η βοήθεια της κινητικής, αισθητηριακής, λεκτικής, κοινωνικής, συναισθηματικής εξέλιξης των παιδιών.

Σας ευχόμαστε ευόδωση του μεγάλου έργου που επιτελείτε. Η ηθική και υλική υποστήριξη για την ΕΛΕΠΑΠ είναι ανεκτίμητη για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου της στα παιδιά με αναπηρία. 

 

Με εκτίμηση



               Η Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε.                                            Η Γραμματέας

Λαμπρινή Κολοβού                                                   Θεοδώρα Τρομπούκη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια