ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ελληνίς - Δείτε ηλεκτρονικά το νέο περιοδικό με το πρόγραμμα προβολών

Καλές κινηματογραφικές βραδιές, με αγιόκλημα και γιασεμί, ευχήθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου και η Υπεύθυνη του Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο χώρο του κινηματογράφου προς τους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου δήλωσε ότι, στο Ελληνίς, το στολίδι της πόλης μας, όλοι μας έχουμε να θυμηθούμε όμορφες στιγμές, πανέμορφα βράδια. Η Δημοτική αρχή  κάθε χρόνο  θέτει ως  προτεραιότητα  τη φροντίδα και συντήρηση του χώρου. Με την ίδια προσοχή  επιλέγονται και οι ταινίες. Για τα παιδιά η είσοδος είναι  ελεύθερη για τις ταινίες και τις  θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν ενώ  κάθε Κυριακή και Τετάρτη με ένα εισιτήριο θα δικαιούνται ελεύθερη είσοδο  δύο άτομα.

 

Η Υπεύθυνη του Κινηματογράφου κ.Χριστίνα Μπαλάσκα  αναφέρθηκε στο Δημοτικό κινηματογράφο, ο οποίος ανήκει στο Δήμο Αγρινίου από το 1982, επί Δημαρχίας του αείμνηστου Στέλιου Τσιτσιμελή, είναι από τους πιο όμορφους θερινούς της Ελλάδας. Μόνο Περήφανους μας κάνει συνεχώς οπότε εμείς οφείλουμε να τον σεβόμαστε και να τον αγαπάμε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε !

Τέλος ευχαρίστησαν όλους τους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του κινηματογράφου.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια