Κοινότητα Παναιτωλίου :Ενεργήστε άμεσα είναι θέμα ζωής και θανάτου

Ανακοίνωση ανάρτησε στη σελίδα στο Fb η κοινότητα Παναιτωλίου μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή. Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

"Η επιδημιολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Παναιτώλιο και την ευρύτερη περιοχή, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια συναγερμού και η διαχείριση της κρίσης κρίνεται ανεπαρκής.

Καλούμε τον Δήμαρχο Αγρινίου, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους Βουλευτές του νομού μας να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλία για ουσιαστική διαχείριση και αναχαίτιση του ισχυρού κύματος πανδημίας που πλήττει την περιοχή μας γιατί σε λίγο η κατάσταση θα εξελιχθεί σε άκρως επικίνδυνη και μη αναστρέψιμη.

Το Παναιτώλιο παρουσιάζει τρομακτική αύξηση κρουσμάτων και χτες θρηνήσαμε έναν 58χρονο που νοσούσε από Covid.

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και οι αρμόδιοι υγειονομικοί φορείς δε δείχνουν τη δέουσα σοβαρότητα στην αντιμετώπιση της κατάστασης, η Κοινότητα Παναιτωλίου, εφόσον δε ληφθούν άμεσα προστατευτικά μέτρα για την αναχαίτιση διασποράς του ιού στην περιοχή μας, θα αναλάβει εντός των γεωγραφικών της ορίων πρωτοβουλία ενημέρωσης και προτροπής των κατοίκων για εφαρμογή μέτρων που θα περιορίσουν τη μετάδοση, όπως είναι σίγουρα η αποχή των παιδιών από τις σχολικές αίθουσες και η αυστηρή τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας.

Αν η περιοχή μας είχε παρουσιάσει αυτή την επιδημιολογική εικόνα πριν από τρεις μήνες, η Κυβέρνηση θα είχε κλείσει με την Αστυνομία  τους δρόμους και θα απαγορευόταν καθολικά η κυκλοφορία. Τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο της αδιαφορίας, με την 6η  ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ να προσποιούνται ότι δε συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Ενεργήστε άμεσα γιατί πλέον είναι θέμα ζωής και θανάτου."


Share on Google Plus
Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.