ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση Αντιδημάρχου Χρ.Ζαρκαβέλη με εκπαιδευτικούς για την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων

Σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στην οποία έλαβαν μέρος ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου κος Ζαρκαβέλης Χρήστος, ο Πρόεδρος της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτ/νίας Κατσίφας Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου Παπαχρήστος Ηλίας  με θέμα τις συνθήκες επανέναρξης της λειτουργίας των σχολείων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας στη σχολική κοινότητα.  

Σε αυτό το πλαίσιο, ως εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών, εκφράσαμε την ανησυχία μας για την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά και τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφηκε το τελευταίο διάστημα στον νομό μας. Ζητήθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να διεξάγεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων με αυξημένους υγειονομικούς όρους (επαρκές προσωπικό καθαριότητας, αντισηπτικά, απολυμάνσεις κα).

Ο κος Ζαρκαβέλης μάς διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγρινίου έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υποδεχθούμε τους μαθητές μας σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον. Όπως μας ενημέρωσε, ο Δήμος παρακολουθεί τα γεγονότα και είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση.

Από την πλευρά μας καλούμε τη Δημοτική Αρχή να είναι σε συνεχή εγρήγορση και σε περίπτωση επιδείνωσης της τρέχουσας κατάστασης να μη διστάσει -σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς- να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία των παιδιών, των γονιών και των εκπαιδευτικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια