ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο πρόεδρος των Πυροσβεστών Δ.Ελλάδας Β.Φερτάκης για τη διαταγή στην EMAK και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς (ηχητικό)


Την έντονη αντίδρασή του με αφορμή την προ ημερών διαταγή για την ΕΜΑΚ και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, εξέφρασε μιλώντας στον “ΑΕΡΑ FM 99,5” και στους και στους Νίκο Αγγελόπουλο και Νότη Ρεντίφη, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Βασίλης Φερτάκης.

“Διαφωνούμε με το ύφος της διατύπωσης της διαταγής. Λέμε ΝΑΙ στους εμβολιασμούς” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φερτάκης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα  αντιδράσεις υπάρχουν από όλους τους εργαζόμενους τόσο στην 6η ΕΜΑΚ όσο και γενικότερα στο πυροσβεστικό σώμα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, υποστήριξε ότι ο ίδιος έκανε από την πρώτη στιγμή το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ καθημερινά όλο και περισσότεροι συνάδελφοί του εμβολιάζονται.

Πάντως όπως σημείωσε σε περίπτωση που δεν ανακληθεί η εν λόγω διαταγή θα εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν.

Τέλος με αφορμή τη μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας και στα Μέγαρα, έδωσε πολύτιμες συμβουλές για την αντιπυρική περίοδο που βρίσκεται σε ισχύ από την 1η Μαΐου, με ξεχωριστές αναφορές στην Αιτωλοακαρνανία.

πηγή:aerasews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια