ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην Πάτρα

 

Εντυπωσίασε το περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο 1Ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων. 

Με σύνθημά μας την προτροπή της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ‘’ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ’’ η ΕΛΕΠΑΠ ενημέρωσε εκτενέστατα, πρόβαλε τις δράσεις της και οι επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι. 

Είχαμε την τιμή, εκτός από την σύσφιξη δεσμών των φορέων με τους εκπροσώπους τους, την παρουσία των απλών πολιτών που μας στηρίζουν, να έχουμε και επισκέπτες για ενημέρωση όπως τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχιας κ. Σταμάτη Γεώργιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαϊας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας του δήμου Πατρέων κα Βίβιαν Σαμούρη. Τον πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, τον συντονιστή των Πυλώνων Αλληλεγγύης κ. Γιάννη Φρέρη, τον τ. Περιφερειάρχη κ. Απ. Κατσιφάρα, την πρώην βουλευτή κα Σία Αναγνωστοπούλου και πολλούς άλλους με τους οποίους έγιναν εποικοδομητικοί διάλογοι με την πρόεδρο κα Κολοβού Λαμπρινή και τους εργαζόμενους, της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. 

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων για την πρωτοβουλία του εγχειρήματος και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Χαροκόπο. Ευχόμαστε δε αυτό το φεστιβάλ να γίνει θεσμός. 

Για την Τ.Δ.Ε. ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Η Πρόεδρος 

Κολοβού Λαμπρινή
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια