ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το μήνυμα της Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας προς τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων

Το Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021 θέλει να ευχηθεί από καρδιάς σε όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑΛ της περιοχής ευθύνης της καλή δύναμη, καλή επιτυχία και αισιοδοξία ότι η προσπάθεια σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

       Η προετοιμασία σας υπήρξε δυσκολότερη από κάθε προηγούμενη χρονιά,  καθώς έγινε μέσα στις συνθήκες που δημιούργησαν οι επιπτώσεις  της πανδημίας τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία  όσο και στην καθημερινότητα όλων μας.

       Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που δίνετε στη ζωή στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας και αποτελούν απλά μία δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων χρόνων.

       Γνωρίζουμε την κούραση και την αγωνία σας και ξέρουμε ότι έχετε ταυτίσει αυτή την προσπάθεια με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας. Να έχετε κατά νου ότι η Παιδεία είναι μια αδιάκοπη διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης και ταυτόχρονα ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητας. Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη, ένας συνεχής αγώνας που απαιτεί θέληση και ακατάπαυστη προσπάθεια και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στην πορεία της, είναι αμέτρητες.

       Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία, να μην σταματήσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

    Συμπαραστεκόμαστε επίσης  στους γονείς των υποψηφίων που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και τους ευχόμαστε να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή.

       Ειδικά φέτος, που η χρονιά ολοκληρώθηκε κάτω από ιδιαίτερα  αντίξοες συνθήκες, αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κατάφεραν να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, έζησαν από κοντά το μεγάλο αγώνα των μαθητών τους και τους στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο.

 Καλή αρχή με υγεία και δύναμη! Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια