ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

«Απόλυτα σύμφωνη» η Εστίαση του Αγρινίου με την πρόταση του Ε.Σ.Α για ανοικτά καταστήματα τα Σάββατα Ιουλίου και Αυγούστου

Σε αυτήν την δύσκολη υγειονομική, κοινωνική και οικονομική περίοδο που διανύουμε καλούμαστε όλοι να αναθεωρήσουμε κάποιες από τις θεμελιώδες απόψεις μας και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Η εποχή αλλάζει και εμείς οφείλουμε να μην την αφήσουμε να μας προσπεράσει. Έτσι και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας, μετά από πολλά χρόνια, πήρε την μεγάλη απόφαση ώστε να παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα το Σάββατο εκτός ελαχίστων. 

Σαν Εστίαση μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και λαμβάνει ιδιαίτερη αξία αυτή η κίνηση, την οποία και συγχαίρουμε. Θέλουμε να είμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε μπορεί να συνεισφέρει θετικά στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίξουμε όλοι μας τις επιχειρήσεις της πόλης μας που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τόσο επίπεδο υπηρεσιών όσο και εμπορικά σε σχέση με άλλες πόλεις. Στηρίζοντας τα μαγαζιά της πόλης μας στηρίζουμε μια θέση εργασίας και δημιουργούμε μια νέα ακόμα.

Η τύχη της πόλης μας εξαρτάται από όλους εμάς.

Αγρίνιο, 28 Ιουνίου 2021

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Γ. Ναστούλης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια