ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με τη «βούλα»της ΑΑΔΕ η μεταστέγαση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου στο κτίριο της ΔΟΥ (έγγραφο-βίντεο)

 

Με απόφαση της ΑΑΔΕ παραχωρήθηκε και επίσημα χώρος 335 τ.μ στο ισόγειο του κτηρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Μεσολογγίου για την μεταστέγαση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.

Μια πολυαναμενόμενη απόφαση η οποία θα δώσει λύση στο χρόνιο θέμα χωροθέτησης του Λιμεναρχείου.

Σύμφωνα με την επισυναπτόμενη απόφαση χωροθέτησης δεν μεταβάλλονται οι ανάγκες των υπολοίπων υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτήριο,με δαπάνες του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου θα πρέπει να εκτελεστούν οι εργασίες διαμόρφωσης του παραχωρηθέντα χώρου, ενώ για το Λιμεναρχείο θα δημιουργηθεί ξεχωριστή είσοδος ώστε να λειτουργεί ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Για το θέμα αυτό είχε αναφερθεί προ περίπου 2 μηνών σε συνέντευξή της στον Ρ/Σ ΑέραFm 99,50 και στο Νότη Ρεντίφη,  η Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής κα. Κυριακή Σκανδάλου, η οποία εκτελεί χρέη Λιμενάρχη στο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, τονίζοντας ότι το κτήριο στο οποίο στεγάζεται  το Λιμεναρχείο αποτελεί ντροπή για την εικόνα υπηρεσίας ,το οποίο δεν πληρεί καν τους ελάχιστους κανόνες ασφαλείας, τόσο για τους ίδιους τους εργαζόμενους, όσο και για τους πολίτες που επισκέπτονται το Λιμεναρχείο.

Ακούστε τις δηλώσεις της κας. Σκανδάλου για το θέμα στο 06:50


Δείτε τη σχετική απόφαση 




πηγή:aerasnews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια