ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σε τεταμένο κλίμα η Γ.Σ εργαζομένων και ιατρών στο νοσοκομείο Αγρινίου

 Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων και ιατρών του νοσοκομείου Αγρινίου που έγινε  στο Αμφιθέατρο της Νοσηλευτικής Μονάδας. Στη συνέλευση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχ. Γιαννάκος (ο οποίος αύριο το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη στον aeras fm και στη Νανά Θεοδωροπούλου) και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, Παντελής Παπαθανάσης.

Η σύσκεψη έγινε σε φορτισμένο κλίμα, δεν έλειψαν οι εντάσεις για το  μπαράζ των αρνητικών δημοσιευμάτων και την στοχοποίηση της Νοσηλευτικής μονάδας αλλά και των εργαζομένων. Μάλιστα ήταν από τα θέματα που μονοπώλησαν  την σύσκεψη. Οι εργαζόμενοι θεωρούν πως έχουν γίνει “στόχος” ενώ οι ίδιοι έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινό αγώνα σε δύσκολες συνθήκες και με πολλές ελλείψεις  που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, τις οποίες έχουν επισημάνει εδώ και καιρό προς πάσα κατεύθυνση.

Τα αυξημένα ποσοστά θνητότητας που φθάνουν το 100% δεν αμφισβητούνται, όμως όπως ειπώθηκε στην σύσκεψη τα νούμερα αυτά θα πρέπει να αναλυθούν σωστά, σε συνάρτηση δηλαδή με την βαρύτητα των περιστατικών που νοσηλεύτηκαν στην ΜΕΘ και με τις δυνατότητες του Νοσοκομείου.  Στοιχεία βεβαίως που θα κληθούν να τα καταθέσουν και στην έρευνα που θα ξεκινήσει από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

πηγή: aerasnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια