ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Μαρίνος Σκανδάμης στον “ΑΕΡΑ FM 99.5” για το οργανωμένο έγκλημα (ηχητικό)

 

Για τους τρόπους αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα και τις κυβερνητικές ευθύνες, μίλησε το Σάββατο στον “ΑΕΡΑ FM 99.5” και στον Νίκο Αγγελόπουλο, ο Διδάκτωρ Νομικής Σχολής του ΔΠΘ, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Μαρίνος Σκανδάμης.

Ο κ. Σκανδάμης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει τόσο επικοινωνιακά όσο και επιχειρησιακά σχολιάζοντας και τις προχθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Βουλή, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν υπάρχει εγκληματικότητα αλλά εγκληματοφοβία, στηλιτεύοντας τα λεγόμενα του Υπουργού.

Ζήτησε την άμεσα ενίσχυση και αναβάθμιση της επιχειρησιακής δυνατότητας των υποστελεχωμένων αστυνομικών τμημάτων και τμημάτων ασφαλείας της χώρας, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει να επιτίθεται στην δικαιοσύνη λέγοντας διαρκώς ότι «εμείς τους πιάνουμε και εσείς τους αφήνετε».

Επιπλέον, ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, ζήτησε από την κυβέρνηση να παρουσιάσει σχέδιο αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος, λαμβάνοντας υπόψη όσες προτάσεις ανακοίνωσε προ ημερών το Κίνημα Αλλαγής, για την εμπέδωση της ουσιαστικής προστασίας του πολίτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια