Λήξη σχολικής χρονιάς στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου - Μεγάλη η προσφορά των θεραπευτικών προγραμμάτων

 

Τα θεραπευτικά τμήματα της ΕΛΕΠΑΠ σε συνεργασία με την Πρώιμη Παρέμβαση, αναλαμβάνουν παιδιά από την πρώιμη ηλικία με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, την βελτίωση αυτών και την μετέπειτα αυτονομία τους στο κοινωνικό σύνολο. 

Τη χρονιά που μας πέρασε, παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε όλοι, τα θεραπευτικά τμήματα της ΕΛΕΠΑΠ ανταποκρίθηκαν με σεβασμό προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους και κατάφεραν να αποθεραπεύσουν είκοσι παιδιά. 

Παράλληλα, η Πρώιμη Εκπαιδευτική και Θεραπευτική Παρέμβαση, ανάλογα με το δυναμικό του κάθε παιδιού, έχτισε βάσεις γερές και προετοίμασε τα παιδιά για το επόμενο βήμα της σχολικής τους ζωής. 

Στόχος του τμήματος ήταν η βελτίωση και η ενίσχυση των γνωστικών επίσης δεξιοτήτων του κάθε παιδιού ξεχωριστά, αλλά και των δεξιοτήτων καθημερινής διαβίωσης για την ομαλή  ένταξή του στο νέο σχολικό πλαίσιο και την κοινωνία. 

Είμαστε πολύ περήφανοι για την προσπάθεια και το σθένος όλων των παιδιών μας!                          Οι μαθητές μας, η Μαριαλένα, ο Παρασκευάς, ο Παναγιώτης και η Νεφέλη, αξιοποιώντας τις δυνατότητές τους είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το επόμενο βήμα έχοντας πάντα στο πλευρό τους, τους θεραπευτές και τους εκπαιδευτικούς της ΕΛΕΠΑΠ. 

Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, τους χορηγούς μας και τους φίλους μας ανώνυμους και επώνυμους, την πολιτεία αλλά και τα μέσα ενημέρωσης που με την πίστη τους και την αγάπη τους για τα Γενναία μας Παιδιά συνέβαλαν στη πραγματοποίηση των θεραπευτικών τους προγραμμάτων. 


Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.