Θ. Μωραΐτης: «Οι ζωές των συμπολιτών μας σε κίνδυνο - Να ανοίξει άμεσα η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου»

 Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, για την ανάγκη να ανοίξει άμεσα η ΜΕΘ Νοσοκομείου Αγρινίου, με αφορμή το ατύχημα στην Περιμετρική Οδό Αγρινίου.

 «Τα "μάλλον", οι αναμονές, οι αβεβαιότητες, οι καθυστερήσεις, δε χωρούν σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου  άμεση νοσηλεία είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου και που το κάθε δευτερόλεπτο έχει τεράστια αξία», τόνισε, συμπληρώνοντας: 

«Αυτές είναι συνθήκες τριτοκοσμικές, συνθήκες που δεν αξίζουν στο Νομό μας και τους ανθρώπους του».

Παράλληλα, συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό του Νοσοκομείου Αγρινίου, «που, για μια ακόμη φορά, δίνει τον τεράστιο αγώνα του, αδιαμαρτύρητα και με ηρωισμό», ενώ ευχήθηκε  ταχεία ανάρρωση στους πολυτραυματίες.

 Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

 «Δυστυχώς οι φόβοι μας για την κατάσταση που θα επιφέρει η "αναστολή επ' αόριστον" της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου επιβεβαιώθηκαν.

Από την αρχή τονίσαμε ότι το καλοκαίρι, δυστυχώς, αυξάνεται ο αριθμός των ατυχημάτων και των έκτακτων περιστατικών που χρειάζονται νοσηλεία. 

Δεν πέρασε καιρός μέχρι να βγούμε αληθινοί, με τον πιο δυσάρεστο τρόπο:

Το τροχαίο ατύχημα στην Περιμετρική Οδό Αγρινίου έχει οδηγήσει στη διασωλήνωση των δύο εκ των τριών τραυματιών. 

Ο ένας διακομήσθηκε στο Νοσοκομείο Πατρών και για τον άλλον, η κατάσταση υγείας του οποίου επίσης επιδεινώθηκε ραγδαία, αναζητείται Νοσοκομείο νοσηλείας.

Τα "μάλλον", οι αναμονές, οι αβεβαιότητες, οι καθυστερήσεις, δε χωρούν σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου  άμεση νοσηλεία είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου και που το κάθε δευτερόλεπτο έχει τεράστια αξία. 

Αυτές είναι συνθήκες τριτοκοσμικές, συνθήκες που δεν αξίζουν στο Νομό μας και τους ανθρώπους του. 

Είναι υπόλογοι στον κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας όσοι αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" την αναστολή της ΜΕΘ ... για συντήρηση (!) -ειδικά αυτήν την περίοδο.

Οι ζωές των συμπολιτών μας είναι σε κίνδυνο. 

Η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου πρέπει να ανοίξει άμεσα!

Ένα τεράστιο μπράβο στο ιατρικό και νοσηλευτικό του Νοσοκομείου Αγρινίου, που, για μια ακόμη φορά, δίνει τον τεράστιο αγώνα του, αδιαμαρτύρητα και με ηρωισμό. 

Ταχεία ανάρρωση στους πολυτραυματίες.

Είμαστε στο πλευρό, τόσο των ίδιων, όσο και των οικογενειών τους.»


Share on Google Plus
Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.