ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο-Θανατηφόρα εκτροπή φορτηγού στην Ε.Ο Αγρινίου Καρπενησίου(φωτο)

 


Νεότερη ενημέρωση 

Δυστυχώς νεκρός είναι ο οδηγός του φορτηγού. το οποίο σήμερα το απόγευμα λίγο πριν τις 20:00 ενώ κινούνταν στην  Ε.Ο  Αγρινίου Καρπενησίου εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στην θέση Σχίνος.

Οι πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αγρινίου.

Πρώτη ενημέρωση

Μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας  είναι σε εξέλιξη για τροχαίο στην Ε.Ο Αγρινίου Καρπενησίου κοντά στο τυροκομείο.Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκτροπή επαγγελματικού ανοιχτού φορτηγού με εγκλωβισμό του οδηγού.


Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, οχήματα της Π.Υ Αγρινίου,ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι πυροσβέστες έχουν προσεγγίσει το σημείο και προσπαθούν  απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση έγινε ο απεγκλωβισμός του οδηγού ο οποίος δεν έχει τις αισθήσεις του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 26-7-2021

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες 25-7-2021 το απόγευμα, στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Αγρινίου – Καρπενησίου, όπου ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, εκτός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια