ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γ.Βαρεμένος για την ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου: Κλειστή την ώρα της μεγάλης ανάγκης

 

Δήλωση του  Γ. Βαρεμένου για τις συνέπειες της αναστολής λειτουργίας της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου

Οι προβλέψεις για το κλείσιμο της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αγρινίου τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν τα έκτακτα περιστατικά αυξάνονται με μαθηματική πρόοδο, επιβεβαιώνονται με τον πιο τραγικό τρόπο.

 Ο σοβαρός τραυματισμός τριών νέων παιδιών στην περιφερειακή οδό λίγο πριν το τούνελ, οδήγησε στην διασωλήνωση του ενός και την διακομιδή του κατά τις 10 μ.μ. χθες στην Πάτρα, ενώ το ίδιο δυστυχώς πρόκειται να συμβεί και με το δεύτερο παιδί, ενώ αναζητείται λύση σε Μονάδα σε άλλη πόλη. 

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την αντιμετώπιση των περιστατικών, αλλά τα δραματικά ερωτήματα εξακολουθούν να αιωρούνται σχετικά με το κλείσιμο της ΜΕΘ στην πιο ακατάλληλη περίοδο. 

Η θωράκιση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου και η λειτουργία της Μονάδας σε καλύτερη βάση είναι απολύτως απαραίτητες και οι πολιτικοί προϊστάμενοι δεν μπορεί να κρύβονται για τις ελλείψεις πίσω από αιτιολογίες υπηρεσιακών παραγόντων.

 Και στο κάτω-κάτω, για ο,τιδήποτε συμβαίνει σ’ αυτή την χώρα δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι, δηλ. ο Κανένας, και τελικά ούτε κάν ο Χατζηπετρής. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια