ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Οι Save Your Hood Agrinio καθάρισαν τους δρόμους γύρω από το ΔΑΚ (φωτο)

 

Η σχετική ανάρτηση- ενημέρωση της ομάδας στο Fb 

Μαζευτήκαμε πάλι και ιδού τα αποτελέσματα:

💪 11 υπερήρωες

🕘 2 ώρες

🛍️ 20 σακούλες

⚖️ 2.000 lit σκουπιδιών

Η περιοχή που επιλέξαμε σήμερα να καθαρίσουμε και να ομορφύνουμε είναι οι δρόμοι που βρίσκονται γύρω από Δ. Α. Κ Αγρινίου! Καταφέραμε να συλλέξουμε τα περισσότερα σκουπίδια που βρίσκονταν πεταμένα δεξιά και αριστερά των δρόμων οι οποίοι, όπως φάνηκε, είναι παρατημένοι εδώ και πολύ καιρό. Φυσικά, είναι απαράδεκτο ένα τέτοιο θέαμα, αλλά σημασία δεν έχει μόνο να κατακρίνουμε την λανθασμένη συμπεριφορά συμπολιτών μας, αλλά να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να δράσουμε!

Δυστυχώς, ο χώρος γύρω γύρω έχει μετατραπεί σε δημόσια τουαλέτα. Στην περιοχή, ο έλεγχος είναι μηδενικός. Άνθρωποι που συστηματικά προκαλούν προβλήματα στην περιοχή δρουν ανενόχλητοι. Θα πρέπει ο δήμος με κάποιο τρόπο να προσεγγίσει το ζήτημα ώστε η δυσοσμία, η καταστροφή του περιβάλλοντος, η προσβολή της δημόσιας περιουσίας και οι γενικότερες καταστροφές που υφίστανται στην περιοχή να περιοριστούν. Κάνουμε, λοιπόν, δημόσια έκκληση για ατομική και συλλογική προσπάθεια σχετικά με το ζήτημα! Δε θέλουμε αυτό που αντικρίσαμε εμείς σήμερα να το αντικρίσουν ξανά σε μια βδομάδα οι δεκάδες άνθρωποι που θα διέλθουν από εκεί. Ας φροντίσουμε την περιοχή όσο περισσότερο μπορούμε! Είναι χρέος μας απέναντι στη φύση και τον ίδιο μας τον εαυτό 🤞💚

Να σημειώσουμε, επίσης, πως σήμερα η κυρία Νάντια, που μας ακολούθησε για πρώτη φορά, δε δίστασε να κουβαλήσει με το αυτοκίνητό της σακούλες γεμάτες σκουπίδια (όπως και άλλοι παλαιότεροι μάχιμοι😅) προκειμένου να τις μεταφέρει σε κοντινό κάδο! Την ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να βρεθούν πολλές ακόμη κυρίες σαν και αυτή, με όρεξη, αγάπη και μεράκι για "δουλειά".







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια