ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο - Χωρίς νερό εν'μέσω καύσωνα ο οικισμός Παλιοκάλυβα

Με το kainourgiopress επικοινώνησαν (και φέτος) κάτοικοι του οικισμού Παλιοκάλυβα στο Καινούργιο, για να διαμαρτυρηθούν ,καθώς σύμφωνα με τα όσα  αναφέρουν εν'μέσω καύσωνα κάποιες οικογένειες δεν έχουν σταγόνα νερό, ούτε για τα αναγκαία.

Η αυξημένη ζήτηση των τελευταίων ημερών έχει προκαλέσει  την μεγάλη πτώση της πίεσης στο δίκτυο, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να μην φθάνει το νερό  ώστε να εξυπηρετηθούν όλες οι ιδιοκτησίες στον οικισμό.

Έχουν απευθυνθεί τον πρόεδρο του Καινουργίου Βασίλη Καραγκούνη, ο οποίος ενημέρωσε για το πρόβλημα την ΔΕΥΑ Αγρινίου, που είναι υπεύθυνη για τα δίκτυα ύδρευσης στο Δήμο Αγρινίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του "Κ" από τον κ.Καραγκούνη, σήμερα το απόγευμα μετέβη υπάλληλος της ΔΕΥΑ Αγρινίου στην δεξαμενή στο Καινούργιο και όπως διαπίστωσε δεν υπάρχει κάποια βλάβη στο δίκτυο,όμως λόγω της αυξημένης κατανάλωσης η στάθμη στην δεξαμενή είναι πολύ χαμηλή, με αποτέλεσμα τα όσα αναφέρονται παραπάνω.

Πάντως το ίδιο φαινόμενο επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή(Δείτε εδώ &εδώ)με την ΔΕΥΑ Αγρινίου να αδυνατεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα ,κάτι που εξοργίζει τους κατοίκους που δεν μπορούν να φροντίσουν τις οικογένειες τους και τα ζώα τους, με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 40 βαθμούς κελσίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια