ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παράδοση τροφίμων στην Ακτίνα Εθελοντισμού για τους πυρόπληκτους από τον Π.Σ. Σαργιάδας και τον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών

 

Παραδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 12  Αυγούστου από τον σύλλογό μας σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σαργιάδας είδη πρώτης ανάγκης στην αίθουσα της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου παρέχοντας έτσι και εμείς από την πλευρά μας μια μικρή βοήθεια προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας. 


Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον Αρχιερατικό και εφημέριο του χωριού μας π. Σαβελώνα Παναγιώτη για την άριστη συνεργασία και την στήριξη στην προσπάθεια αυτή, καθώς επίσης την Τοπική Κοινότητα Σαργιάδας και τους Ιερείς π. Ευθυμίου Παναγιώτη εφημέριο στην Κυπάρισσο Αγρινίου και τον π. Ντούπη Θώμα εφημέριο στα Αμπέλια Αγρινίου, για την άμεση ανταπόκριση και συνδρομή στο κάλεσμά μας. 

Ακόμη,θα θέλαμε να συγχαρούμε την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου και τους εθελοντές για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους. 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που για ακόμη μια φορά δείξατε αλληλεγγύη στο συνάνθρωπό μας αυτές τις δύσκολες μέρες και στηρίξατε αυτή την ενέργεια για τη συλλογή των αγαθών!

Για  το  Δ.Σ
 Ο Πρόεδρος
Βραχωρίτης Κωνσταντίνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια