ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Εμμανουήλ Καραλής τέταρτος ολυμπιονικής στο επί κοντώ

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε μία συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κατετάγη τέταρτος, φτάνοντας μία ανάσα από τα μετάλλια.

Ο τρομερός Εμμανουήλ Καραλής ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ, περνώντας με τη μία τα 5.80μ. και προσπάθησε να ξεπεράσει τον εαυτό του, δοκιμάζοντας να ξεπεράσει και τα 5.87μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, ωστόσο κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση, πάνω από τον θρύλο του αγωνίσματος, Ρενό Λαβιλενί.

Ο Γάλλος σταρ τερμάτισε όγδοος χωρίς να περάσει τα 5.70μ., καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα από την προθέρμανση.

Ο Τιάγκο Μπρας από τη Βραζιλία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, έχοντας περάσει τα 5.87μ. με την πρώτη και μετρώντας τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.92μ.

Όσον αφορά τη μάχη του χρυσού μεταλλίου, πάλεψαν ο Σουηδός Αρμάντ Ντουπλάντις και ο Αμερικανός Κρίστοφερ Νίλσον. Οι δύο αθλητές πέρασαν τα 5,97 μ.

Ωστόσο όταν ο πήχης ανέβηκε στα 6,02 μ. ο Αμερικανός απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες, την ώρα που ο Ντουπλάντις πέρασε για… πλάκα το ύψος πανηγυρίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

Ο Σουηδός εν συνεχεία δοκίμασε να καταρρίψει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ ανεβάζοντας τον πήχη στα 6,19, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε ρίχνοντας την δοκό και τις τρεις φορές.

πηγή:newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια