ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επαναλειτουργεί από σήμερα η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου


Παρουσία του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και της νέας Επιστημονικά Υπεύθυνης, εντατικολόγου – αναισθησιολόγου, κ. Χριστίνας Σκλάβου, επαναλειτουργεί από σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, η ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Πρόκειται για ένα «δίχτυ» υγειονομικής ασφάλειας όχι μόνο για το Αγρίνιο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, προς τους δημοσιογράφους ο κ. Καρβέλης, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι σήμερα η λειτουργία της ΜΕΘ είχε προσωρινά ανασταλεί.

Ο κ. Καρβέλης, αναφερόμενος στη νέα Επιστημονικά Υπεύθυνη της Μονάδας, είπε ότι αναλαμβάνει μια εξαίρετη επιστήμονας πλαισιωμένη βέβαια από ένα άρτιο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Από την πλευρά της η κ. Χριστίνα Σκλάβου δήλωσε τα εξής:

«Ήρθα με πολύ καλή διάθεση να βοηθήσω στην επανεκκίνηση της Μονάδας και θα παρακαλέσω και ελπίζω να είστε όλοι δίπλα μας».

Νωρίτερα ο κ. Καρβέλης είχε διεξοδική συζήτηση με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου κ. Ελένη Φιλιπποπούλου για τα ζητήματα της Νοσηλευτικής Μονάδας αλλά και της ΜΕΘ, παρουσία και της Σκλάβου.

Ακολούθησε συζήτηση με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου και επίσκεψή του στις κλινικές του Νοσοκομείου.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Καρβέλη και της κ. Σκλάβου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια