ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Σ."Αργοναύτες Αγρινίου"


Μετά από ένα χρόνο απουσίας πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψουμε όλοι μαζί στο "σπίτι" μας. Μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που θα βρεθούμε ξανά μαζί στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Μια επιστροφή διαφορετική καθώς υπάρχουν περιορισμοί λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων εξαιτίας της πανδημίας, αλλά είναι το πρώτο βήμα για να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα έστω και σε ένα ποσοστό.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί ξανά στην Α2 Εθνική Κατηγορία και ελπίζουμε πως αυτή τη χρονιά όλα θα πάνε καλά και θα υπάρχει η ευκαιρία να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της έχοντας στο πλευρό της το φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων και περιλαμβάνουν τους εννέα εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Η τιμή τους είναι στα 25 ευρώ στην παλιά κερκίδα του ΔΑΚ Αγρινίου και στα 50 ευρώ στη νέα εξέδρα.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, απο το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα (e - shop) που θα βρείτε στο site https://argonaftesba.wixsite.com/argo/shop και επίσης στα παρακάτω σημεία:

1. Στο φαρμακείο του Περικλή Γερμανού στην οδό Βότση 5.

2. Στο cafe - wine bar BLEND έναντι του Δημαρχείου Αγρινίου.

3. Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παντελή Χατζηστυλιανού στην οδό Αφών Παναγοπούλου 11.

Βρισκόμαστε ξανά και στηρίζουμε όλοι μαζί το γυναικείο μπάσκετ της πόλης μας.


Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια