ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Α.Σκαρτσάρης :Υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ Αιτωλοακαρνανίας

Ανοιχτή επιστολή  στα μέλη και τους φίλους της ΝΔ με την οποία γίνεται  γνωστή η υποψηφιότητα του για τη προεδρία της  Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας  Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΕΠ) 

"Φίλες και φίλοι,   

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας καταστήσω κοινωνούς της πρόθεσης μου να είμαι υποψήφιος για τη προεδρία της  Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας  Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας στην επικείμενη εσωκομματική διαδικασία.

Νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες,

Ορμώμενος από την πίστη πως είναι επιτακτική η αναγκαιότητα για μια κομματική οργάνωση ανοιχτή στην κοινωνία και στην πρώτη γραμμή του αγώνα που δίνει ο Πρόεδρος και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζω την πρόθεση μου να τεθώ στην κρίση των μελών και φίλων του κόμματος.  

Το πράττω με απόλυτο σεβασμό στα στελέχη που έδωσαν τις μάχες για να επικρατήσουν οι ιδέες μας. Το πράττω επίσης με απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας των συνθηκών και του ρόλου που οφείλει να διαδραματίσει η βάση της Νέας Δημοκρατίας.

Πιστεύω σε μια «ζωντανή» οργάνωση, με διαρκή παρουσία στα δημόσια δρώμενα,  στην πρωτοπορία των διεκδικήσεων για τον τόπο μας.  

Το επόμενο διάστημα, και μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών, θα επιδιώξω να έρθω σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος. Θα επιδιώξω να μάθω από αυτούς, να ακούσω προτάσεις και κριτική."

 Με εκτίμηση

Ανδρέας Σκαρτσάρης

Φαρμακοποιός


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια