ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

«ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»: Να είμαστε όλοι δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα σχολεία μας

Υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου η Χριστίνα Σταρακά :«Το Αγρίνιο πρέπει ...

 Η δημοτική παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» εύχεται στις μαθήτριες και τους μαθητές μας, στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, μια καλή και παραγωγική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους τους.

Με την καθοδήγηση των δασκάλων και των καθηγητών τους, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, να κατακτήσουν την γνώση αλλά και να γεμίσουν με νέες εμπειρίες στην μαθητική τους ζωή.

Η νέα σχολική χρόνια, όπως άλλωστε και η προηγούμενη, θα έχει πολλές δυσκολίες αφού η  πανδημία μεγιστοποιεί τα προβλήματα και τις ελλείψεις που ήδη υπήρχαν στα σχολεία μας, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την λειτουργία τους.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαιότητα όλοι οι θεσμοί  να είναι ουσιαστικά και αποτελεσματικά δίπλα στις μαθήτριες και στους μαθητές μας. 

Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει άλλη πίστωση χρόνου και να αντιμετωπίσουν τα όποια ζητήματα παρουσιαστούν άμεσα, διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες στα σχολεία μας.

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία η παράταξή μας θα είναι παρούσα με όλες της τις δυνάμεις δίπλα στους γονείς και κοντά στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αναμένουμε ότι θα δώσουν κι όλοι οι υπόλοιποι τον καλύτερό τους εαυτό, για μια παραγωγική σχολική χρονιά με την διδασκαλία στο φυσικό της χώρο, στο σχολείο.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια