ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

(ηχητικό)SOS από τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου Θ.Τσαντόπουλο

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στο Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου, μια από τις επιχειρήσεις που επλήγησαν βάναυσα από την υγειονομική και οικονομική κρίση.

Η ανώνυμη εταιρεία των αστικών λεωφορείων Αγρινίου εκπέμπει μήνυμα SOS προς τους αρμόδιους φορείς και ζητά στήριξη από την πολιτεία όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις μεγάλων πόλεων.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου Α.Ε Θόδωρος Τσαντόπουλος στον ΑέραFm 99,50 στην εκπομπή του Νότη Ρεντίφη.

 

Όπως δήλωσε ο κ.Τσαντόπουλος το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου στηρίζει τους πολίτες όλων των κοινοτήτων του Δήμου Αγρινίου  από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η κρίση ,ενώ το επιβατικό κοινό έχει μειωθεί δραματικά.

Οι δημότες έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται για την μείωση των δρομολογίων, όμως σε πολλές περιπτώσεις τα δρομολόγια είναι ασύμφορα και δεν "βγαίνουν"από τα εισιτήρια ούτε τα καύσιμα.

Όσον αφορά τα μέτρα που ισχύουν σήμερα για τις μετακινήσεις ,ανέφερε ότι οι πολίτες μπορούν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία μόνο με χρήση μάσκας,ενώ οι οδηγοί φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί προσκομίζουν αρνητικό τεστ.

Τα λεωφορεία κινούντα με μέγιστη πληρότητα εξήντα πέντε τοις εκατό (65%) ενώ οι έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές είναι συχνοί.

πηγή:aeranews.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια