ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το πρόγραμμα του 13ου ημιμαραθωνίου Μιχάλης Κούσης

 Το Σάββατο 09 Οκτωβρίου στις 18.00 μ.μ. στις αποθήκες Παπαστράτου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Αθλητή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 13ου Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης».   

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 09.30 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του  Ημιμαραθώνιου δρόμου  στη Δογρή.  Οι αθλητές θα ακολουθήσουν διαδρομή 21,1 χλμ  από τη Βαριά - Παντάνασσα - Παραβόλα - Τραγάνα - Καινούργιο - Παναιτώλιο - Εθν. Οδό Αγρινίου Μεσολογγίου - Χαριλάου Τρικούπη  και θα τερματίσουν στην  Πλατεία Δημοκρατίας. 

Στις 09.35 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα των  5 χλμ  στην Πλατεία Δημοκρατίας με διαδρομή: Χαριλάου Τρικούπη - παράπλευρη οδός Εθνικής Οδού Αγρινίου Μεσολογγίου - Αναστροφή στα 2,5 χλμ και επιστροφή - Πλατεία Δημοκρατίας (τερματισμός).

Οι αγώνες θα γίνουν με την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου. 

Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνεται το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία του Τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου, επί της οδού Λορέντζου Μαβίλη (πρώην σταθμός τρένου), από ώρα 16:00 - 20:00, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια