ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Λαμπρός εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Σαργιαδα Αγρινίου

 

Σήμερα 28η Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης για ολόκληρο τον Ελληνισμό, τελέσθηκε με λαμπρότητα το ιερό μνημόσυνο των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Ηρωικά  Πεσόντων Γνωστών Τε και Αγνώστων Σαργιαδιωτών στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σαργιάδας.

Μετά το πέρας της τέλεσης του μνημοσύνου και της Δοξολογιας, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Πεσόντων και ως ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες προγόνους μας πραγματοποιήθηκε  κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Νταλιανη Αργύριο, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Βραχωριτη Κωνσταντίνο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σαργιάδας κ. Κροκίδα Δημήτριο.


Χρόνια Πολλά.

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940






Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/10/21, 6:44 μ.μ.

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Από που και ως που ο Νταλιάνης εκπροσωπεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.Από ότι γνωρίζω απέτυχε να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογές .Ως προς τι λοιπόν εκπροσωπεί την περιφέρεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/21, 6:52 μ.μ.

    Κάποιο λάθος κάνετε ο συντάκτης του κειμένου , ως περιφέρεια ανακοινώθηκαν: Μαυρομμάτης -Αγρίνιο,Δημητρογιάννης-Αμφιλοχία,Γούδας-Βόνιτσα,Κοντογιάννης-Θέρμο,Βούλγαρη-Αγρίνιο.Αυτά από περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.