ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1821 στο Θέρμο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Στα σχολεία, (Γενικό Λύκειο Θέρμου, Γυμνάσιο Θέρμου, Δημοτικό Σχολείο Θέρμου, Νηπιαγωγείο Θέρμου), θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ns Οκτωβρίου τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

‘Ωρα 10,00 π.μ.: οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων με επικεφαλής τους καθηγητές και δασκάλους θα καταθέσουν στεφάνια στο Μνημείο των Πεσόντων.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

‘Ωρα 7.00 Π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.

‘Ωρα 10.00 π.μ.: Θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου και ομιλία από τον εκπαιδευτικό του Γυμνασίου και του Λυκείου Θέρμου κ. Βασίλειο Μυλωνά με θέμα: «Το διαχρονικό μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου».

‘Ωρα 10.20 π.μ.:

Θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από: τον κ. Δήμαρχο – Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου – Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου – Πρόεδρο Κοινότητας Θέρμου – Εκπρόσωπο Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου – Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου – Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου – Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου & Λυκείου Θέρμου – Πρόεδρο του Εμπορικού, Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου – Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Θέρμου και Περιχώρων – Πρόεδρο της ΛΕ.Μ.Α.Θ. και Πρόεδρο του Ι,Δ.Ε.Α.Π.Θ,.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

Θα ακολουθήσει o «ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ».

Θα ακολουθήσει παρέλαση των μαθητών και μαθητριών των σχολείων.

Τελετάρχης ο κ. Αλέξανδρος Κοντός.

Λόγω της πανδημίας Covid-19,απαραίτητη προϋπόθεση είναι η τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας των στα υγειονομικά Πρωτόκολλα (χρήση μάσκας, αποστάσεις, κ.λ,

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια