ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τι ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου από Παπαναστασίου και Φαρμάκη (ηχητικό)

 Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike 3ο γυμνάσιο

Με επιστολή που έστειλε το νεοσυσταθέν Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου Αγρινίου προς τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου και μετά από διαμαρτυρίες γονέων,επισημαίνουν την κατάσταση με τους κάδους σκουπιδιών που είναι τοποθετημένοι έξω από το σχολείο, καθώς όπως αναφέρουν αποτελούν εστία μόλυνσης και δυσωδίας.


Δεκάδες μαθητές καθημερινά διασχίζουν το σημείο ,ενώ η μυρωδιά πολλές φορές από τους κάδους είναι ανυπόφορη.Ζητούν την απομάκρυνσή τους  και την μεταφορά τους σε άλλο σημείο.
Επίσης με δεύτερη επιστολή η οποία εστάλη και στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη εκφράζουν την έντονη ανησυχία για την επικινδυνότητα στην διάβαση πεζών που υπάρχει στην οδό Φιλλελήνων, έξω από το σχολείο ,καθώς η κίνηση είναι πολύ αυξημένη καθημερινά και οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Για τους λόγους αυτούς αιτούνται την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη για την αποτροπή ατυχημάτων ,που θα διευκολύνει την διάβαση μαθητών και πολιτών .

Στην περιοχή εκτός από τις πρωινές ώρες πολλοί μαθητές και πολίτες συχνάζουν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς ακριβώς απέναντι είναι το γήπεδο μπάσκετ.

Μάλιστα σε αλληλογραφία του προηγούμενου Δ.Σ με την τροχαία Αγρινίου ,υπήρξε η θετική γνωμοδότηση της υπηρεσίας.
Τα σχετικά έγγραφα είναι στην διάθεση του συλλόγου.

Για τα παραπάνω μίλησε στον “ΑΕΡΑ FM 99,5” και τον Νίκο Αγγελόπουλο, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου, Αναστασία Παπαγιαννοπούλου.

Οι δηλώσεις της κ. Παπαγιαννοπούλου στον “ΑΕΡΑ FM 99,5”:

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια