ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Καινούργιο-Ανησυχία για την επικινδυνότητα στον δρόμο προς λίμνη ,κλιμάκιο της Π.Δ.Ε στην περιοχή

Την ανησυχία τους για τον δρόμο που οδηγεί την λίμνη Τριχωνίδα, στον οποίο έχουν προκληθεί ζημιές από την πρόσφατη βροχόπτωση που έπληξε το Καινούργιο εκφράζουν αναγνώστες οι οποίοι καθημερινά χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη διαδρομή.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλαν στο kainourgiopress η ορμητική ροή των νερών παρέσυραν την κοίτη του ρέματος και από τις δύο μεριές ,με αποτέλεσμα πλέον η κοίτη να έχει φθάσει οριακά με τους δρόμους.τόσο στον κεντρικό δρόμο όσο και στον αγροτικό που οδηγούν στη λίμνη.

Η επικινδυνότητα είναι μεγάλη και ζητούν την άμεση αποκατάσταση για την ασφαλή διέλευσή τους.

Οι οδηγοί και οι διερχόμενοι πολίτες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί ειδικά τις βραδινές ώρες για την αποφυγή σοβαρού ατυχήματος.

Στο Καινούργιο μετέβησαν σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτ/νιας Μαρία Σαλμά και ο αντιπ εριφερειάρχης έργων Θανάσης Μαυρομμάτης με κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για αυτοψία στα ρέματα και στα σημεία τα οποία επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα σταλούν μηχανήματα έργων της Περιφέρειας στο Καινούργιο και αύριο ξεκινούν παρεμβάσεις.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια