ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Κλειστά και αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία σε Μεσολόγγι και Ξηρόμερο


Η ανακοίνωση του Δήμου Μεσολογγίου

Με απόφαση  του Δημάρχου,  Κώστα Λύρου και αύριο, Παρασκευή 15/10/2021, όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν.

H απόφαση λαμβάνεται προληπτικά λόγω κακοκαιρίας και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου 

Κατόπιν ενημέρωσης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), βλέποντας και συνεκτιμώντας τις προβλέψεις τις ΕΜΥ και τους προγνωστικούς χάρτες για την εξέλιξη του καιρού, όπου για την περιοχή μας δίνουν υψηλές πιθανότητες εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των μικρών παιδιών, των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων, με απόφαση Δημάρχου, για αύριο Παρασκευή 15.10.2021, όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου θα παραμείνουν κλειστά.

Ελπίζουμε να διαψευστούν και πάλι οι προγνώσεις για την περιοχή μας, αλλά εμείς πρέπει να λάβουμε τα συγκεκριμένα προληπτικά μέτρα, γιατί δεν μπορούμε να αφήσουμε στις πιθανότητες την περίπτωση να συμβεί κάτι άσχημο σε μέλη των σχολικών μας κοινοτήτων. Είδαμε δυστυχώς τι συνέβη σε άλλες περιοχές.
Αγαπητοί συμπολίτες εφιστούμε την μέγιστη προσοχή σας. Ο μηχανισμός του Δήμου Ξηρομέρου είναι επί ποδός να συνδράμει όπου απαιτηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια