ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Save Your Hood Agrinio :Ολοκληρώθηκε η δράση καθαρισμού του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου

 

Την Κυριακή (03-10-2021) το πρωί πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου. Συμμετείχαν 15 άτομα όλων των ηλικιών και κατάφεραν να μαζέψουν 20 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών αλλά και πολλά μπάζα (όπως παλιά έπιπλα), συνολικά 2100 απορριμμάτων. 

 Πρόκειται για ένα μέρος που ο Αγρινιώτης κάτοικος αγαπά και θα συνεχίσει να αγαπά. Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια το μέρος αυτό έχει υποστεί πολλά και έχει αφεθεί στη μοίρα του. Μικροί και μεγάλοι έδειξαν την αγάπη τους για το Πάρκο την περασμένη Άνοιξη, όπου το μετέτρεψαν σε ένα μέρος που έσφυζε από κίνηση και ζωή και έκαναν το Αγρίνιο να θυμίζει αληθινή ευρωπαϊκή πόλη. Ευελπιστούμε ότι σύντομα η πόλη μας θα έχει ξανά το Πάρκο που της αξίζει.  

  Τέλος, η ομάδα ευχαριστεί τα My Market για τη χορηγία τους σε σακούλες καθώς και το Τμήμα Αποκομιδής, καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων και ειδικών συνεργείων του Δήμου Αγρινίου για την αποκομιδή των απορριμμάτων της δράσης. 

 Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην προσπάθειά της ομάδας μπορεί να γίνει μέλος στη σελίδα του Save Your Hood στο Facebook. Εκεί μπορεί να ενημερώνεται για τις επόμενες δράσεις ή να προτείνει και ο ίδιος σημεία και γειτονιές που χρειάζονται την παρέμβαση της ομάδας!

Η εθελοντική ομάδα 

Save Your Hood Agrinio 

*Για την Ομάδα Save Your Hood Agrinio και τις δράσεις της είχε μιλήσει πριν δύο εβδομάδες στον ΑέραFm στην εκπομπή του Νότη Ρεντίφη η συντονίστρια Ειρήνη Κοντούρη. Ακούστε το ηχητικό

    

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή δράση στο πάρκο Αγρινίου











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια