ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Αγρίνιο-Σε εξέλιξη τα έργα διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης δρόμων στην Αγία Βαρβάρα

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης οδών στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Σοφίας Βέμπο κοντά στο 23 ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου που προβλέπουν διανοίξεις, ασφαλτοστρώσεις και πεζοδρόμηση.


Το σημαντικό έργο προϋπολογισμού 1.860.000 ευρώ αφορά δρόμους οι οποίοι είναι μερικώς διανοιγμένοι και αδιαμόρφωτοι, κυρίως μικρού πλάτους χωματόδρομοι, οι οποίοι θα διανοιχτούν πλήρως. 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το έργο και είχε την  ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία των παρεμβάσεων που υλοποιούνται : «Αλλάζει  εικόνα μια μεγάλη περιοχή στην Αγία Βαρβάρα. Συνεχίζουμε εντατικά το πρόγραμμα αναβάθμισης και επέκτασης του οδικού δικτύου του δήμου μας. Πρόκειται για ανάπλαση οδών οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι χωματόδρομοι. Θα ασφαλτοστρωθούν, θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια, θα πεζοδρομηθούν και όπου απαιτείται θα γίνει δίκτυο όμβριων υδάτων».

Το έργο αφορά σε εργασίες σε οδούς της περιοχής Αγίας Βαρβάρας, όπως οι οδοί Σοφίας  Βέμπο, Κρίττωνος και περιμετρικά του 16 ου Δημοτικού Σχολείου οι οποίες βρίσκονται στην επέκταση του σχεδίου πόλεως.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια