ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Αγρίνιο- Συνεδρίασε το τοπικό συντονιστικό για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και παγετού

 

Ο σχεδιασμός και η λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων και παγετού καθώς και ο συντονισμός για την, από κοινού,  αντιμετώπιση,  ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης του  Συντονιστικού  Τοπικού Οργάνου  του Δήμου Αγρινίου. 

«Πρέπει έγκαιρα να εντοπίσουμε τις ελλείψεις  και τα σημεία που χρειάζεται να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση. Ήδη, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχει ξεκινήσει η διάθεση αλατιού στην Αιτωλοακαρνανία. Σημαντικό ρόλο έχουν  πρόεδροι οι οποίοι γνωρίζουν τις ελλείψεις και τα προβλήματα.  Θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία ώστε να είμαστε έτοιμοι για όποιο πρόβλημα προκύψει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.    

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Αντιδήμαρχος Σωτήρης Κολοβός ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία για την ανταπόκριση: «Τα προβλήματα πρέπει να αναφέρονται στην πολιτική προστασία γιατί η ενημέρωση είναι σημαντικός παράγοντας για την επίλυση πολλών προβλημάτων. Έχουμε μπροστά μας έναν  δύσκολο χειμώνα. Θα πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση». 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος, ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Θεοδωρόπουλος, ο Διοικητής Π.Υ Αγρινίου Ευστράτιος Πετράκης, ο Υποδιοικητής Αστ. Διεύθυνσης Ακαρνανίας Δ. Λαμπράκης, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Αιτ/νιας Ν. Νικολόπουλος, Πρόεδροι  Κοινοτήτων, φορέων και συλλόγων, Δασαρχείου καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αγρινίου. Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια