ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δήμος Αγρινίου:Τι ώρα θα ανοίγουν από Δευτέρα τα καταστήματα

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και στο Αγρίνιο, φέρνουν τα νέα μέτρα που προβλέπει η νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ σήμερα Σαββατο 20/11/2021 και θα ισχύσουν από Δευτέρα 22 Νοεμβρίου.

Το μέτρο της αλλαγής του ωραρίου δεν αφορά στα super markets, τα καταστήματα αγοράς τροφίμων (όπως κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία και κάβες) και τα φαρμακεία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση στην Περιφέρεια Αττικής, πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Δήμους Πατρέων, Ηρακλείου Κρήτης, Λάρισας, Βόλου, Ιωαννιτών, Τρικκαίων, Χαλκίδας, Σερρών, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Κατερίνης, Αγρινίου, Καλαμάτας, Καβάλας, Χανίων, Λαμίας, Κομοτηνής, Ρόδου, Δράμας, Βέροιας και Κοζάνης, για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή έναρξη λειτουργίας στις 10:00 και δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου έως τις 21:00.


Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ:

Τα μαγαζιά θα ανοίγουν αργότερα, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων. Ειδικότερα, θα ανοίγουν στις 10 το πρωί και θα κλείνουν στις 9 το βράδυ, κάθε μέρα.

Σε επικοινωνία του aerasnews με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Σωκράτη Κωστίκογλου, έγινε γνωστό ότι ο Σύλλογος θα δώσει στη δημοσιότητα την Κυριακή το νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στο Αγρίνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια