ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ήττα στα Γιάννενα για τον Παναιτωλικό

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Περέα, που πέτυχε γκολ και κέρδισε... μέσω Τζήλου-VAR το πέναλτι (γκολ ο Εραμούσπε), ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί του Παναιτωλικού, που είχε δύο δοκάρια. Γκολ κι ο Κάργας. Έξαλλοι με τη διαιτησία οι Αγρινιώτες!

πηγή:gazzeta.gr 

O ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε δυνατά και πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 14ο λεπτό ο Γκαρντάβσκι σούταρε από τη γωνία της μικρής περιοχής του Μελίσσα, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μαλής χτύπησε στο πρόσωπο τον Περέα. Ο Τζήλος, μετά την εξέταση της φάσης στο VAR, έδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους και στο 33’ ο Εραμούσπε το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Ηπειρώτες έκαναν το 2-0 με τον Περέα. Ο Μιλιντσεάνου έκανε ωραία κίνηση, γύρισε στον Κολομβιανός και αυτός με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Μεταξά. Οι γηπεδούχοι μέσα σε τέσσερα λεπτά σκόραραν δύο φορές και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έχοντας βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη άνηκε στον Παναιτωλικό και συγκεκριμένα στον Βέργο. Στο 57’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Λοντίγκιν με εξαιρετική απόκρουση κράτησε το μηδέν. Η ομάδα του Αγρινίου δεν κατάφερε να μειώσει και ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ έκανε το 3-0.

Στο 58′ ο Γκαρντάβσκι εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Ηπειρώτες, ο Κάργας πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα για το 3-0.

πηγή:to10.gr

Σε λίγο περισσότερα 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια