ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Θ. Μωραΐτης: «Είμαστε δίπλα στον εμπορικό κόσμο του τόπου μας»

 Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, για τη στάση εργασίας του εμπορικού κόσμου της Αιτωλοακαρνανίας, με αφορμή τα μέτρα της κυβέρνησης για λιανεμπόριο κι εστίαση.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμμένει στις εξυπηρετήσεις ημετέρων και στην υλοποίηση των ντιλς της με λίγους, εκλεκτούς και κολλητούς», ανέφερε, συνεχίζοντας: «Αντί να ενισχύσει και να στηρίξει τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, επιλέγει συνειδητά τους κολοσσούς και τους δυνατούς, πυροδοτώντας τον αθέμιτο ανταγωνισμό και διαλύοντας την κοινωνική συνοχή».

Παράλληλα, τόνισε πως, «σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, οφείλουμε να ενισχύσουμε την τοπική αγορά. Να στηρίξουμε τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να σταθούν στα πόδια τους».

Όπως είπε, «στον κοινωνικό αυτοματισμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση, εμείς απαντάμε με αλληλεγγύη κι ενσυναίσθηση».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

 «Είμστε δίπλα στον εμπορικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου και της εστίασης, που δοκιμάζονται δύο χρόνια τώρα, όχι μόνο από την πανδημία, αλλά κυρίως από τις κυβερνητικές επιλογές. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμμένει στις εξυπηρετήσεις ημετέρων και στην υλοποίηση των ντιλς της με λίγους, εκλεκτούς και κολλητούς. 

Αντί να ενισχύσει και να στηρίξει τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, επιλέγει συνειδητά τους κολοσσούς και τους δυνατούς, πυροδοτώντας τον αθέμιτο ανταγωνισμό και διαλύοντας την κοινωνική συνοχή. 

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, οφείλουμε να ενισχύσουμε την τοπική αγορά.

Να στηρίξουμε τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να σταθούν στα πόδια τους.

Στον κοινωνικό αυτοματισμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση, εμείς απαντάμε με αλληλεγγύη κι ενσυναίσθηση.

Στεκόμαστε στο πλευρό των εμπόρων που πλήττονται και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια