ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

(ηχητικό) «Φως στην αόρατη βία» -Συνέντευξη με την Νατάσσα Μακρυδήμα

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα  και στo πλαίσιo ευαισθητοποίησης της κοινότητας απέναντι στο έγκλημα της έμφυλης βίας, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει δράση, με τίτλο «ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΒΙΑ». 

Για την σημασία της δράσης και την ενημέρωση των πολιτών μίλησε στον ΑέραFM 99,50 στην εκπομπή του Νότη Ρεντίφη η ψυχολόγος του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Αγρινίου, Νατάσσα Μακρυδήμα .

Όπως είπε η κα.Μακρυδήμα όσες και όσοι βιώνουν βία ή κακοποίηση σε οποιαδήποτε μορφή της,πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι τους και μπορούν να απευθυνθούν είτε στον Ξενώνα ,είτε στην Ελληνική Αστυνομία για να καταγγείλουν τα περιστατικά και να ζητήσουν βοήθεια.

Όσον αφορά την δράση ξεκίνησε στον χώρο της παλιάς λαχαναγοράς την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Ανέφερε  ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για ενημέρωση και μάλιστα πολλά νέα παιδιά έχουν επισκεφθεί ήδη την έκθεση.

Η δράση στηρίζεται από την Ελληνική Αστυνομία και την Δ.Α Ακαρνανίας , στέλεχος της οποίας απεικονίζεται στον καμβά,  σε θεματική ενότητα έμφυλης βίας.

Ακούστε τα όσα είπε στον ΑέραFm η κα.Μακρυδήμα 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια