ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Στο Καινούργιο έζησαν στιγμές από τα παλιά με τις ακαδημίες Α.Ε.Καινουργίου και Α.Ο Ρηγανά

Σε μια πραγματική γιορτή αθλητισμού συμμετείχαμε όσοι σήμερα το πρωί βρεθήκαμε στο Καινούργιο,στο προπονητικό κέντρο της Αθλητικής Ένωσης Καινουργίου ,όπου φιλοξενήθηκαν οι ακαδημίες του Α.Ο Ρηγανά και διεξήχθησαν φιλικοί αγώνες.

Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό και κάτω από τον καυτό ήλιο(στη κυριολεξία) όλοι οι μικροί πρωταγωνιστές απέσπασαν το χειροκρότημα για το θέαμα που πρόσφεραν,τις εντυπωσιακές ενέργειες,τις εκπληκτικές αποκρούσεις των τερματοφυλάκων και φυσικά τα πολλά και όμορφα γκολ.

Στο τέλος όλοι δροσίστηκαν και γλυκάθηκαν από τα κεράσματα των διοργανωτών.

Όμως εκτός από τα παιδιά που αγωνίστηκαν το καταχαρήκαμε (αν και καήκαμε) όλοι όσοι σήμερα ήμασταν εκεί,γονείς,φίλοι,συμμαθητές,γιαγιάδες ,παππούδες ,θείοι κλπ .

Θέμα συζήτησης ήταν οι όμορφες εικόνες με τα παιδιά στο φυσικό τους χώρο ,μακριά από οθόνες και κινητά και πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες αθλητικές γιορτές συχνά,όσο πιο συχνά γίνεται.

Εικόνες που μας λείπουν και θυμίζουν τα παιδικά χρόνια όσων ήταν στις "κερκίδες" ,γυρίζοντας το χρόνο πίσω και συγκρίνοντας τους μπαμπάδες με τα παιδιά τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους...
























Νότης Ρεντίφης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια