ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο-Δριμεία επίθεση στην ΝΔ από την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου(φωτο-βίντεο)

 

Δριμεία κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και την διαχείριση της πανδημίας που απέφερε καταστροφικά αποτελέσματα για τους πολίτες άσκησε από το Αγρίνιο η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, πρ. Υπουργός.

Η κα.Ξενογιαννακοπούλου ήταν η κεντρική ομιλήτρια σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νιας στην αίθουσα συνεδριάσεων του επιμελητηρίου Αιτ/νιας,στο Αγρίνιο.






Μεταξύ άλλων η πρώην υπουργός ανέφερε ότι η σημερινή κυβέρνηση μετά από σχεδόν δύο χρόνια από την έναρξη της πανδημίας κατάφερε να αποτύχει τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στην οικονομία της χώρας. Υποστελεχωμένα νοσοκομεία σε μια κατάσταση "πολέμου" ,χωρίς επαρκές ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ,και υποδομές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες για νοσηλεία.


Έκανε λόγο για ασφυκτικές συνθήκες που "πνίγουν" τους πολίτες καθώς οι αυξήσεις που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό είναι τεράστιες ,χωρίς καμία μέριμνα από την πλευρά της πολιτείας.

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραϊτης καθώς και πολλά στελέχη και φίλοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ακούστε τις δηλώσεις της κας.Ξενογιαννακοπούλου στο kainourgiopress κατά την προσέλευση της στην εκδήλωση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια