ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου ολοταχώς για Κύπρο μέσω Erasmus+ 2021

Η  σχολική κοινότητα του ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατόπιν αξιολόγησης που διενεργήθηκε από αξιολογητές της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού, η αίτηση του ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου με τίτλο: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΔΙΕΡΕΥΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ», με κωδικό αριθμό 2021—1-EL01-KA122-VET-000017812 και OID number E102677992,(Έγκριση χρηματοδότησης Σχεδίου Μαθησιακής  Κινητικότητας Εκπαιδευομένων και προσωπικού, Erasmus KA1),   εγκρίθηκε !

Η πρόταση που κατατέθηκε τον Μάιο του 2021 εντάσσεται στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και επικεντρώνεται αφενός στο να προσφέρει επαγγελματική εμπειρία στους μαθητές και αφετέρου θα δώσει στο σχολείο να αναπτύξει την ευρωπαϊκή του ταυτότητα. 

Οι προτεινόμενες δραστηριότητες που θα υλοποιήσουν οι εκπαιδευόμενοι μαθητές σε εργασιακούς χώρους και σε πραγματικές συνθήκες εργασίας κρίθηκαν κατάλληλες για την επίτευξη των στόχων του σχεδίου και έχουν ισχυρή εργασιακή συνιστώσα.

Η μετακίνηση των μαθητών θα είναι και από τους δύο τομείς: 10 μαθητές από τον τομέα «Οικονομίας και Διοίκησης» και 10 μαθητές από τον τομέα «Μηχανολογίας» και η εκπαίδευση θα γίνει για 14 ημέρες στην Κύπρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια