ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Το RouteLab στην 3η στάση του και πάλι στην Πάτρα!

Μια τριήμερη ειδική σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων – συναντήσεων Μεταφοράς Γνώσης με τη σφραγίδα του #RouteLab θα πραγματοποιηθεί  στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2021 στην Πάτρα. Η σειρά αυτή εκδηλώσεων – αναπτυξιακών ημερίδων, πραγματοποιείται με τη συν-διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του ΣΕΒ ΠΕ & ΔΕ του ΤΕΕ / ΤΔΕ καθώς και του  Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV. 

Με πλήρη γνώση των ιδιαίτερων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία, αλλά και με συνέπεια στον στόχο του να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον και τις προϋποθέσεις ζύμωσης ανταλλαγής ιδεών και εναλλακτικών προτάσεων, το #RouteLab φτάνει στον νεοανακαινισμένο και φιλόξενο χώρο των «Παλαιών Σφαγείων»  και για δύο ημέρες θα τον μετατρέψει σε μία κυψέλη του επιχειρείν, του ψηφιακού μετασχηματισμού, των πρωτότυπων ιδεών, της καινοτομίας.

Το ειδικότερο θεματικό πλαίσιο της ειδικής αυτής διοργάνωσης του #Routelab , “Ψηφιακός μετασχηματισμός, Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!” σκοπεύει να ανοίξει ένα διάλογο για το ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Π.Δ.Ε, ποια η θέση της στον Ψηφιακό μετασχηματισμό να αναδείξει καλές πρακτικές και παράλληλα να δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε προς την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης.

 Ένα πλέγμα ομιλιών και forum ετοιμάζεται να ξεδιπλωθεί με συμμετέχοντες εμπνευσμένα πρόσωπα, ανθρώπους της πολιτικής ζωής, εκπροσώπους της τοπικής και εγχώριας επιχειρηματικότητας. Όλοι μαζί συνθέτουν το τριήμερο πρόγραμμα του RouteLab με θεματικές και εισηγήσεις που εμβαθύνουν σε πεδία όπως Πρωτογενής Τομέας, Tourism 4.0, Δημιουργική Βιομηχανία, Industry 4.0 & Innovative Ecosystem, Υποδομές.

 Από την Πάτρα και τα Παλαιά Σφαγεία, το RouteLab θα φτάσει σε όλον τον κόσμο, αφού κάθε ενδιαφερόμενος, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις εργασίες του, παρακολουθώντας διαδικτυακά μέσω Live Streaming, ενώ μέσω ειδικής πλατφόρμας θα μπορεί να παρέμβει στη διαδικασία με ερωτήσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες:

Fb: Routelab Ionian 

Instagram: Route Lab

Twitter: Route Lab

www.routelab.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια