ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1: Πρώτο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά


Με γκολ του Φεντερίκο Ντουάρτε, ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας κι έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Παναιτωλικός έχει πλέον μεγάλο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες (21-23 Δεκεμβρίου) στο Αγρίνιο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 44΄ ο Ντουάρτε, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μεντόσα. Νωρίτερα, πάντως, ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που έχασαν σημαντική ευκαιρίες με τον Κάσσο, ενώ αμέσως μετά το γκολ ο Τσουκαλάς «άγγιξε» την ισοφάριση.

Στο 52΄ ο Τζιώρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, και στη συνέχεια τα «καναρίνια» κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι και να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης (64΄Βασιλείου), Κάσσος, Παναγιωτίδης (87΄Μπάλλας), Μέτσε, Τσουκαλάς (87΄Μπόσιο), Τζοβάρας, Βλαχομήτρος (69΄Μιράντα), Τζιώρας (69΄Τσιμπούκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Λούι, Βργκοτς (46΄Χουχούμης), Αντούνες, Κορνέλιους, Φλόρες, Τσιγγάρας (46΄Μπακαδήμας), Ντουάρτε (84΄Φυτόπουλος), Χρ. Μπελεβώνης (64΄Στ. Μπελεβώνης), Μεντόζα (84΄Μόρσει), Βέργος.

πηγή:newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια