ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Έργα 100 εκ.ευρώ στο Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Αγρινίου για το 2022

 Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike δήμος ΑΓΡΙΝΊΟΥ'

Στην έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων έργων του Δήμου Αγρινίουπροχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο. 

 Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου έτους 2022 ανά πηγή χρηματοδότησης έχει ως εξής:

Το συνολικό  Τεχνικό Έργο ανέρχεται σε  99.650.921,41€ .  Τα έργα της ΔΕΥΑΑ   ανέρχονται στο ποσό των  30.668.000 €, τα νέα έργα με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ ανέρχονται στο ποσό των 8.833.300 €, τα νέα έργα  με χρηματοδότηση από ίδια έσοδα και ΣΑΤΑ ανέρχονται στο ποσό των 1.341.132. 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά: «Συνεχίζουμε να    υλοποιούμε ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά προγράμματα της χώρας. Σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά καταφέραμε με τα στελέχη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και της Διεύθυνσης  Τεχνικών  Υπηρεσιών να σχεδιάσουμε ένα τεράστιο τεχνικό πρόγραμμα. 

 Κι αυτό ως συνέπεια της βασικής αρχής μας,  δηλαδή να ακολουθούμε πιστά τον στόχο μας. Nα προγραμματίζουμε την επόμενη μέρα για το Αγρίνιο. Στοχεύουμε σε μια ισόρροπη ανάπτυξη  και στην υλοποίηση έργων που συμβάλλουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Αποδείξαμε ότι αξιοποιούμε χρηματοδοτικά εργαλεία και επιδιώκουμε ορθολογική διαχείριση της δημοτικής περιουσίας. Τα επόμενα χρόνια θα φανούν τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στη συνέπεια λόγων και έργων  και σε παρεμβάσεις που επιτρέπουν στους δημότες μας να απολαμβάνουν την πόλη τους».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια