ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νέα κακοκαιρία σε εξέλιξη

 Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα, Παρασκευή (10.12.2021), καθώς ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εδώ και λίγες ώρες βρέχει ήδη σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα τις επόμενες μέρες.

Σε ισχύ Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν μέχρι το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος, τη δυτική, τη κεντρική Μακεδονία. Βαθμιαία θα επηρεαστεί η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, η Θεσσαλία, η κεντρική Στερεά, οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα και η ανατολική Στερεά.

Από το βράδυ τα φαινόμενα θα πλήξουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ειδικότερα ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει το βράδυ τη χώρας μας ξεκινώντας από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και χιονοπτώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά. Αρχικά θα επηρεαστούν αρχικά το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου, η Εύβοια, οι Κυκλάδες και πιθανώς πρόσκαιρα τα βορειότερα τμήματα των Δωδεκανήσων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια