ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αγρινίου


Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, την Τετάρτη,15 και την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 στο Διάδρομο της  Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς από τις 16:00 – 20: 00 θα βρίσκεται το ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ και οι καταρτιζόμενες ειδικότητας ΄΄Μουσικοκινητική – κουκλοθεάτρου  ΄΄ θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες – κατασκευές, αυτοσχέδια παιχνίδια και θα αφηγηθούν παραμύθια. 

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 επίσης στο Διάδρομο της  Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς από τις 16:00 – 20: 00 θα βρίσκεται το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου και οι καταρτιζόμενες ειδικότητας ΄΄Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων ΄΄ και θα κάνουν Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες  και  κατασκευές.

Το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 στην Πλατεία Δημοκρατίας, στις 

11:00 π.μ. οι «Μικροί Αθλητές» διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη αθλητική διαδρομή και παιχνίδια γρίφων – δεξιοτήτων για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με προαιρετική συνοδεία γονέων με τίτλο: Ψάχνοντας τον Άγιο Βασίλη μέσα στο Christmasthlon

Στις 13:00 η Πλατεία Δημοκρατίας θα πλημμυρίσει από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την παιδική χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου. Υπεύθυνη κ.Βιβή Κανιούρη. 

Το απόγευμα του Σαββάτου από τις 17:00 – 19:00 το Διεπιστημονικό Κέντρο Παιδιού και Εφήβου «Λόγος και Πράξη»

Θα βρίσκεται στο Διάδρομο της Παλαιάς Λαχαναγοράς με πολλά . . . . μυστήρια!!!!!!!!

Αναλυτικά:

Χριστουγεννιάτικο μυστήριο... σε 2 ημέρες:

Μα πού πήγαν τα γράμματα;!

Χριστουγεννιάτικο Μυστήριο.. Ημέρα 1η: Διαδραστική Αφήγηση.

Κάπου στο Βόρειο Πόλο ο Άγιος Βασίλης κοιμάται βαθιά.. Τα αγαπημένα του ξωτικά γράφουν γράμματα μαζί με παιδιά και όλοι μαζί θα ξυπνήσουν τον Άγιο Βασίλη.. Όμως.. κάτι περίεργο συμβαίνει.. Ο Άγιος Βασίλης δεν ξυπνά!! Τα παιδιά πρέπει να βοηθήσουν τα ξωτικά να λύσουν το μεγάλο μυστήριο! 

Μια διαδραστική αφήγηση παραμυθιού για παιδιά 5 - 8 ετών, γεμάτη με διασκεδαστικές δραστηριότητες και πολύ μυστήριο! 

Την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 το μυστήριο θα συνεχιστεί στη πλατεία Δημάδη από τις 11:00 π.μ. έως τις  12:00μ. 

Συγκεκριμένα: Ημέρα 2η Παιχνιδιάρικες Δράσεις.

Αυτό λοιπόν ήταν το σχέδιο! Κάτι ετοιμάζεται στην μεγάλη πλατεία! Τα παιδιά θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη και να σώσουν τα Χριστούγεννα!

Γέλιο και παιχνίδι στην πλατεία! Γιγάντια επιτραπέζια παιχνίδια, αναζητήσεις, μουσική αλλά και special εμφανίσεις θα συνθέσουν ένα πρωινό που θα θυμόμαστε για πάντα! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια